2012-02-19 10:11:26• hírek • Szatmar.ro

Napi horoszkóp: Kos - Izgalmas napra számíthat

Napi horoszkóp február 19.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Izgalmas napra számíthat. Ez bizony most nem a pihenés jegyében telik, de amit ma tesz, annak hosszú távon élvezni fogja az eredményét. Azért az estét szánja a barátaira – egy jó beszélgetést kár lenne elhalasztani.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

 

Ma végre itt az alkalom, hogy felpezsdítse az utóbbi időben talán kissé sivárrá vált szerelmi életét. Csak attól az egytől óvakodjon, hogy a végén még önnek is sok legyen a jóból. Habár, a szerelem a legjobb fogyókúra…

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

 

Az üres vitatkozás, ha mindenki csak a saját unos-untalan ismételt érveit fújja, nemigen vezet semmire. A legjobb, ha pillanatnyilag feledik a gondot, és inkább egy közös társasjátékban élik ki rivalizálási kedvüket.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Vegye elő a jobbik eszét! Ha eddig mindig ön is volt, aki megalkudott, aki átengedte a döntési jogot másoknak, most végre be kell látnia, hogy nem helyes, ha mindig bedobja a gyeplőt. Legyen bátor, vegye kezébe az irányítást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma ismét felmerülhet a szokásos kérdés: család, vagy karrier? Nem lehetetlen azonban mindkettőt akarni. Akár egyszerre is. Az élete legszebb, legtermékenyebb időszaka előtt áll. Mindent megkaphat, ha kinyújtja érte a kezét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Pihenjen ma sokat, mert az elkövetkező napokban semmi kíméletet nem fog tapasztalni a munkahelyén. Ha azonban két végén égeti a gyertyát, és otthonában is ön játssza a „főszolgát”, akkor a végén esélye van ágynak dőlni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Legyen kissé megfontoltabb a pénzügyeket illetően. Talán ma még úgy látja, van bőven mit a tejbe aprítani, de nem ártana némi tartalékokat is felhalmozni a jövőre. A kölcsön és hitel ügyektől most óva inteném, akár adni, akár kapni akar!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A természet ma ellenállhatatlan erővel vonzza. Ki kell mozdulnia a friss levegőre, és legalább egy kisebb túrát tennie baráti, vagy családi társaságban. Ennél jobban már csak egy gyógyfürdőben érezné magát, ha megteheti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma végre szánjon időt a felüdülésre. Sokat dolgozott a héten, és némi túlmunkát is vállalt, ami meglehetősen kimerítette. Ha sürgetik is a dolgai, a mai napot mégis szánja pihenésre. Egy masszázs, szauna aktuálisabb, mint valaha.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Hajlamos lehet arra, hogy túlvállalja magát. És utána, ha mégsem bírja, akkor a felelősséget nem háríthatja át senkire. Gondolja meg, érdemes-e a családját is és a munkatársait is magára haragítania? Magamagáról nem is beszélve.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön nem az az önfeláldozó típus, most mégis megtesz mindent egy rokonáért. Gondolja meg, meddig megy el, mert, ha a vége az, hogy megharagszik arra, akinek segít, akkor végül fordítva sül el a dolog.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma semmi sem lehet fontosabb a szerelemnél. Töltsön minél több időt kedvesével. Ha gyerekeik vannak, akkor nem árt kicsit a nagyszülőkre bízni őket. Menjenek színházba, moziba, idézzék fel a régi időket – szigorúan kettesben!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: